Kontaktirajte nas:
021/622-663

Radno vrijeme Općine:
08 do 15 h (pon-pet)

Danas je: 

Podržimo našu dizajnericu!

Podržimo našu dizajnericu!

Ozana Ursić je naša, selačka studentica dizajna u Zagrebu čiji je rad uvršten među finaliste ZABA natječaja Moj motiv 2.0 čija je svrha poticanje rada i proizvodnje uz korištenje tradicionalnih obrta

Njen rad zove se POPUP (Popuna u provi) a nastao je kao semestralni zadatak na diplomskom studiju Studija dizajna u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom. Obzirom da je cilj projekta bi proizvod koji svojim karakterom ispunjava afinitete obrtnika za plasman na tržište, dizajnerica se odlučila za brodsku opremu.

Analizom željenih vrijednosti nastao je sustav proizvoda - vješalo za odjeću, folder i set polica koji su konstrukcijski prilagođeni vješanju na brodska vrata i prihvatnike, a sklopivi su te ih je moguće vrlo lako spremiti.

Konstrukcija se sastoji od drvenih profila koji rotacijom omogućavaju dva položaja proizvoda (aktivno i pasivno). Kod vješala za odjeću i foldera pojavljuju se i perforacije s donje strane profila kroz koje prolazi inox sajla.

Police funkcioniraju na način da donja ima fiksan položaj dok se gornja rotira. Inox kukice su izrađene na način da odgovaraju vješanju na vrata i prihvatnike te su obložene kožom zbog zašite. Proizvodi su jednostavni, sigurni i prilagođeni estetici brodova i jedrilica.

 


Kako se glasovanje za pobjednički rad vrši putem facebooka učinili bi pravi potez da pomognete našoj Ozani davanjem svog glasa na ovom linku za glasovanje. 

Ako pak se želite upoznati s detaljima proizvoda je povirite ovaj kratki video klip na YT-u