Kontaktirajte nas:
021/622-663

Radno vrijeme Općine:
08 do 15 h (pon-pet)

Danas je: 

Obavijest iz uredništva stranice selca.hr

Obavijest iz uredništva stranice selca.hr

Zbog radova na stranici ista će biti privremeno nedostupna korisnicima!

Poštovani posjetitelji i korisnici službenih stranica Općine Selca,

Prošlo je punih 5 godina od kada smo naše stranice uspostavili i od tada ih gotovo svakodnevno ažuriramo raznim sadržajima koji su vam vjerujem od koristi i pomoći.

Cilj je bio približiti rad lokalne samouprave na tada nezamisliv a danas normalan i jednostavan način. Vjerujem da smo ispunili vaša očekivanja te sam siguran  da ste zadovoljni jer se u ovih 5 godina ni jednom nije dogodilo da je netko uputio prigovor na rad, izgled ili sadržaj stranica .

Pohvale i priznanja smo dobili i od raznih civilnih organizacija koja prate rad lokalnih zajednica od kojih izdvajam projekt LOTUS kojeg provodi GONG prema čijim kriterijima iz godinu u godinu spadamo u kategoriju transparentnih jedinica lokalne samouprave, i to upravo zbog sadržaja objavljenih na našoj stranici.

Kako bi pratili korak s vremenom odlučili smo se na kompletni redizajn stranica (naravno s istim podacima i sadržajima) ali prezentiranim na potpuno drugačiji i moderniji način.

Kako bi posao odradili do kraja u prvim danima 2014. općinska stranica će biti privremeno nedostupna te vas molim za razumijevanje.

S poštovanjem,

Ivan Marijančević

Općinski načelnik i urednik stranice