Kontaktirajte nas:
021/622-663

Radno vrijeme Općine:
08 do 15 h (pon-pet)

Danas je: 

Najava: GKM u Selcima

Najava: GKM u Selcima

Početkom mjeseca Prosinca posjetit će nas Gradsko kazalište mladih iz Splita. U sklopu svog gostovanja izvest će dvije predstave.

U sklopu svog gostovanja u Selcima Gradsko kazalište mladih iz Splita odigrat će  svoje dvije  uspješnice. "Muke po bontonu" za učenike osnovne škole (u jutarnjim satima) te "Mali libar Marka Uvodića Splićanina" u večernjem terminu.

Ovo je početak programa " Kulturne zime " a u mjesecu Prosincu osim navedenog, očekuje nas još nekoliko Božićnih koncerata.

Predstave će se odigrati u petak 11. prosinca, jutarnja u 11,00 h a večernja (Mali libar) u 19,00 h Ulaznica predstave za mlade je 15 kn a za odrasle (Mali libar) 25 kn.

Više o programu pročitajte u nastavku:

 

Marko Uvodić; " MALI LIBAR MARKA UVODIĆA SPLIĆANINA "

Redatelj: VANČA KLJAKOVIĆ

Igraju: VLADIMIR DAVIDOVIĆ, FILIP RADOŠ, FRANKO STRMOTIĆ, JOSIP ZOVKO / VINKO MIHANOVIĆ, SILVANA KOŠTRO / NADA KOVAČEVIĆ

Uvodićeva posveta Splitu, Mali libar, nesumnjivo je jedna od najuspjelijih predstava GKM Split, koja je 1997. godine doživjela i svoju TV adaptaciju. To je jednosatna potraga za dušom staroga Splita, koja izaziva smijeh i suze.

...Badnjak je i čitav Split miriše na bakalar i fritule, a na sudu se još radi. Sudac je nervozan i htio bi što prije kući, ali prije toga morat će riješiti još dva slučaja:

onaj šjora Filomene koja je osumnjičena za ubojstvo svoga supruga te "slučaj ukradenog pivca", koji će mu zadati više glavobolje nego što je na početku pretpostavljao.

 

Asja Kahle - Ingrid Flesch: "MUKE PO BONTONU"

Režija i koreografija: ALBINA RAHMATULLINA

Igraju: 'Perle' GKM Split

Prvi mjuzikl za tinejdžere iz radionice već dobro poznatog tandema Asja Kahle - Ingrid Flesch bavi se pravilima lijepog ponašanja, i to na urnebesan i zabavan način, pa ne iznenađuje da su ga gledatelji odlično prihvatili i tako trajno usvojili pouke koje im stižu kroz predstavu.

Kako se ponašati na ulici, u restoranu, u autobusu? Kako jesti, telefonirati, pozdravljati? Kako, ukratko, biti pristojan, a ostati cool?

Sve su nam to uz puno pjesme, plesa i pošalica otkrile polaznice Studija za pjevanje i ples GKM-a, popularne "Perle" u ovoj edukativnoj predstavi po mjeri mladih.

Za selca.hr: Ivan Marijančević