Kontaktirajte nas:
021/622-663

Radno vrijeme Općine:
08 do 15 h (pon-pet)

Danas je: 

Mladi u zajednici - Fortuna Povlja

Mladi u zajednici - Fortuna Povlja

Pozitivni primjer aktivnog uključivanja mladih u društveni život svoje lokalne zajednice

Na inicijativu povaljske mladeži, članova Sportskog društva Fortuna, zajedno smo pokrenuli nekoliko akcija koje za cilj imaju poboljšanje društvene infrastrukture u općini Selca - mjestu Povlja.

Prilikom zajedničkih sastanaka s načelnikom usuglašeni su prioriteti i ciljevi za budućnost.

Općina Selca svakako ima u planu uređenje sportske dvorane, a uz podršku povaljske mladeži taj projekt će sigurno biti u što skorije vrijeme i realiziran. Za sada je očišćena dvorana od brojnog, godinama gomilanog smeća, naručeni su novi prozori te je u postupku zaokruživanje financijske konstrukcije i provedbe natječaja za izmjenu oštećenog krovišta zgrade (dvorane).

Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ovu godinu završiti ne samo ovo uređenje već i brojne druge planirane aktivnosti koje smo stavili u prioritete.

Više o Fortuni i njihovim nastojanjima da poboljšaju život u našim Povljima pročitajte u nastavku...

 

 

ŠPORTSKO DRUŠTVO FORTUNA

POVLJA

Cijenjeni sumještani,

 

Kao što ste možda već i čuli, na izbornoj skupštini ŠD Fortuna Povlja, (osnovana 1997.g.), koja se održala 10.01.2016.g. izglasano je novo vodstvo, te je društvo ponovno aktivirano, a novo vodstvo spremno je za rad.

Na prvim sastancima definirani su prioriteti na kojima smo već počeli raditi, a to su:

 

  • Uređenje sportske dvorane

Već su ostvareni kontakti sa načelnikom općine, te dogovorena radna akcija za čišćenje koja će se održati u nedjelju 07.02.2016.g. s početkom u 9h.

 

  • Dovršetak uređenja igrališta

Materijal za sređivanje ograde je već na igralištu i u narednim tjednima biti će organizirana akcija za postavljanje. Prikupljaju se ponude za promjenu podloge na igralištu, kupnje mreže za tenis, koševa za košarku i sl.

 

  • Sređivanje boćališta

Članovi boćarskog kluba već prošlo ljeto su napravili ogroman posao oko boćališta i ono je dovedeno u funkciju, postavljeni su reflektori, podloga je obnovljenja i kupljene su balote. Što se boćališta tiće najveći je problem što nije u vlasništvu mjesta pa ćemo raditi na tome da pronađemo adekvatno mjesto za izgradnju novog koje će biti u vlasništvu Povlja.

 

  • Kupnja opreme za klubove

Prikupljene su ponude i kreće se u nabavu dresova, lopti i ostalih potrebština za rad muške i ženske malonogometne ekipe Fortuna Povlja, te boćarskog kluba Fortuna Povlja.

 

Kao i do sada nastavit ćemo predstavljati Povlja na brojnim turnirima i manifestacijama na Braču i okolici.

Ukoliko nam želite pomoći u radu i ostvarivanju ovih ciljeva koji bi trebali biti u interesu svih mještana molimo Vas za donacije koje možete uplatiti na račun ŠD Fortuna Povlja.

IBAN: HR65 2330 0031 1001 1404 2 bez poziva na broj

 

Za sve informacije kontaktirajte:

-          092/268-0315 Emil Zlatar - Predsjednik

-          095/900-2071 Nikica Vrsalović - tajnik

 

Sportski pozdrav,

 

Upravni odbor ŠD Fortuna Povlja