Kontaktirajte nas:
021/622-663

Radno vrijeme Općine:
08 do 15 h (pon-pet)

Danas je: 

JAVNA OBAVIJEST (Koronavirus)

JAVNA OBAVIJEST (Koronavirus)

Općina Selca od danas, 13.3.2020. uvodi posebne izvanredne mjere s ciljem sprječavanja širenja korona virusa.

Općina Selca od danas, 13.3.2020. uvodi posebne izvanredne mjere s ciljem sprječavanja širenja korona virusa.

Slijedom preporuka Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije za odgodom ili ograničavanjem organiziranih skupova s ciljem sprječavanja širenja bolesti uzrokovanih korona virusom do daljnjega se odgađaju svi javni skupovi na području općine Selca.

Također do daljnjega se za okupljanja i javne skupove neće moći koristiti prostori Općinske vijećnice, kino dvorane Selca, sportske dvorane i izložbenog prostora „Sokolana“ u Selcima, sportske dvorane u Povljima kao i svi ostali zatvoreni javni prostori.

Polaznici tečaja stranih jezika se ujedno obavještavaju da se privremeno obustavlja nastavak edukacije.

Nastavno na rad Općinskih ustanova očitujemo se kako slijedi:

1.         Radno vrijeme općinske uprave za prijam stranaka organizirano je uredovnim danima od 8 do 12 sati, ali Vas molimo  da poštujete preporuke u cilju sprječavanja širenja korona virusa.

2.         Od ponedjeljka 16. ožujka 2020. sukladno zaključku kriznog stožera otoka Brača vrtići se zatvaraju do daljnjega.

3.         Rad Osnovne škole Selca  pratite preko sredstava javnog priopćavanja i internih web stranica škole.

4.         Općinska knjižnica od ponedjeljka zatvara multimedijalni odjel (zabranjuje se javno korištenje računala) dok će se o eventualnom zatvaranju knjižnice odlučiti naknadno

Otok Brač je osnovao krizni stožer koji će objavljivati putem svojih web stranica www.stozerbrac.com  sve relevantne informacije koje će vrijediti za cijeli otok.

Potrebno je da pratimo upute, suzdržavamo se od duljeg boravka u zatvorenim prostorima i što više koristimo sve raspoložive higijenske mjere (često i pravilno pranje ruku, dezinfekcija površina, provjetravanje, boravak na otvorenom i sl. ).

 

VAŽNA OBAVIJEST - KRIZNI STOŽER OTOKA BRAČA (COVID-19) 

 

S poštovanjem,

 

OPĆINSKI NAČELNIK

  Ivan Marijančević