Obavijest iz LAG-a Brač - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Obavijest iz LAG-a Brač


Dana 30. siječnja 2015. raspisani su natječaji za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda


 

U nastavju donosimo informacije vezane za Mjeru 4, kao i primjer/modela prijave projekta na stranicama  "Agencije za plaćanje...".


Potrebno je izvršiti prijavu u AGRONET i formirati vašu korisničku karticu gdje ćete kasnije dostavljati sve dokumente potrebne za natječaj. U prilogu je  prezentacija sa svim potrebnim koracima oko prijave na AGRONET.


Također u prilogu je i primjer poslovnog plana, uputa za objavu poziva na dostavu ponuda, obveznici javne nabave, predlošci i upute za mjere, HBOR prezentacija Ruralnog razvoja.


Napomena da će se prezentacija o Mjeri 4 održati u Nerežišćima 11.02.2015. u 11h sati !


O Mjeri 4:


"Dana 30. siječnja 2015. raspisani su natječaji za podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda mjere 4 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.


Raspisivanjem ovih mjera kreće novi investicijski ciklus u poljoprivredi koji smo dugo najavljivali i za kojega smo se spremali.


Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju s današnjim je danom objavila natječaje u Narodnim novinama za podmjere potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda:


Podmjera 4.1. - potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva sastoji se od tri tipa operacije - restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava, zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva i korištenje obnovljivih izvora energije (OIE).


Podmjera 4.2. - potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, sastoji se od dvije operacije - povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima i korištenje OIE.


ZA SVE INFORMACIJE VEZANE ZA OVAJ NATJEČAJ URED LAG-a BRAČ VAM STOJI NA RASPOLAGANJU.


Materijale preuzmite ovdje:


Pravilnik o provedbi Mjere M04 »Ulaganja u fizičku imovinu«, Podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. (NN 7/15)


Pravilnik o provedbi Mjere M04 »Ulaganja u fizičku imovinu», Podmjere 4.2. »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. (NN 7/15)


NATJEČAJ za provedbu podmjere 4.1._operacije 4.1.1.


NATJEČAJ za provedbu podmjere 4.1. operacije 4.1.2.


NATJEČAJ za provedbu podmjere 4.2. operacije 4.2.1.


Pozivi na dostavu ponuda - I. natječaj


Ostali dokumenti


HBOR Prezentacija Ruralni razvoj.pptx
MODEL PRIJAVE PROJEKTA NA STRANICE AGENCIJE ZA PLACANJA I PROVEDBA PROJEKTA.ppt
OBVEZNICI JAVNE NABAVE-obrasci za korisnike.zip
Poslovni plan.zip
PREDLOŠCI I UPUTE - OPERACIJA 4.1.1.zip
PREDLOŠCI I UPUTE - OPERACIJA 4.1.2.zip
PREDLOŠCI I UPUTE - OPERACIJA 4.2.1.zip
PRR 2014 - 2020 PODMJERE 4.1 i 4.2.pptx
Upute za objavu Poziva na dostavu ponuda 01_2015.ppt


Vanja Purić, dipl. oec.


Voditelj-Tajnik Lag-a Brač


M: 0915867235 


teL: 021677393Natrag
scroll to top