Slavoniji hitno treba pomoć - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Slavoniji hitno treba pomoć


Osim u općinskim prostorijama donaciju u hrani možete ostaviti u prodavaonici PZ Selčanke te u prodavaonicama Studenca u Sumartinu i Povljima gdje će biti smještene košare za prikupljanje pomoći.


 

Pozivamo sve građane dobre volje da u prostorije Općine Selca donesu hranu, odjeću, obuću, deke, plahte, i sve za što misle da bi moglo pomoći ljudima, koji su trenutno bez ičega smješteni po slavonskim dvoranama i školama, daleko od svojih domova.  Dostavljenu pomoć djelatnici općine će, kako pristiže, proslijediti Crvenom križu Brač koji će istu dostaviti što prije  potrebitim građanima na poplavama ugroženim područjima.


Osim u općinskim prostorijama donaciju u hrani možete ostaviti u prodavaonici PZ Selčanke te u prodavaonicama Studenca u Povljima i Sumartinu, gdje će biti smještena košara za prikupljanje pomoći.


Prikupljaju se:


ZA BEBE I DJECU: kašice za bebe, pelene, vlažne maramice, mlijeko za dohranu, kozmetika za bebe i djecu.


HRANA: Sve što može duže stajati -konzervirano (paštete, razni namazi, mesni doručak, i dr.), flaširano, u tetrapaku, suhomesnato s dugim rokom trajanja, hrana za šećerne bolesnike. Voda!

Hrana koja se može ODMAH konzumirati bez termičke obrade. Ne kupujte grickalice, mislite o količini.

HIGIJENA: Gel za suho pranje ruku, vlažne maramice, prva pomoć, asepsol, toalet papir, ulošci, tamponi, sapuni, lijekovi protiv bolova.


Svima nam je teško ali pokušajmo zajedno pokazati solidarnost na djelu  i ljubav za svoga bližnjega!


OPĆINA SELCA


GD CK BRAČNatrag
scroll to top