Veliki uspjeh selačkih juniora - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Veliki uspjeh selačkih juniora


Nakon petnaestodnevnog natjecanja na supetarskom Velom placu završen je Memorial Oliver Vladislavić, nogometni turnir za "tiće" do 10 godina.


 

 


Na supetarskom igralištu Veli plac uspješno je završen nogometno prvenstvo Jadranovih sekcija iz bračkih mjesta Pučišća, Selaca, Sumartina, Povalja, Milne, Pražnica i Nerežišća koje se od ove godine igra pod imenom tragično preminulog perspektivnog jadranova juniora Olivera Vladislavića.

Prvo mjesto zasluženo je pripalo je mladim Selčanima ispred sekcije Supetra dok su prošlogodišnji pobjednici Pučišća zauzeli treće mjesto.

Pobjednički pokal sekciji Selca uručio je Oliverov brat Mojmir Vladislavić a njegovi prijatelji sa sportskih terena Ante Đerek, Ante Roso i Nikša Juričević dodijelili su pehare najboljim pojedincima.

Tako je za najboljega igrača proglašen Joško Jakšić (Selca), najbolji strijelac je Tomo Arković (Sumartin) s 16 golova koji je ujedno bio i najmlađi sudionik ovogodišnjeg turnira, dok je za najboljega golmana proglašen Mate Perić Komšić (Supetar).


T A B L I C A 
1.SELCA - 9
2.SUPETAR - 7
3.PUČIŠĆA - 6
4.NERŽIŠĆA - 4
5.MILNA - 2

Prilog: Nikša Juričević Gallo


 


Preuzeto: www.braconline.com.hrNatrag
scroll to top