Smotra sirnica otoka Brača - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Smotra sirnica otoka Brača


Prije početka vrhunskog kulinarskog događaja u Supetru – Bisera mora 2012, najavljujemo zanimljivu gastronomsku inicijativu koja dolazi iz Općine Sutivan.


 

  


Narodna knjižnica Sutivan i udruge građana Svijet kao cvijet, Saxum i Crno Bili Svit, udružene u novoformirani «Centar za razvoj zajednice», zajedničkim snagama organiziraju «Smotru sirnica otoka Brača», gastronomsku manifestaciju koja će se održati na Uskršnji ponedjeljak 09. travnja u Sutivanu.


 


Radi se o događanju koje će okupiti predstavnike više bračkih mjesta, čuvare gastronomske tradicije otoka i gurmane na smotri i degustaciji tradicionalnih Uskršnjih kolača - sirnica.


 


Svako bračko mjesto ima pravo prijaviti do četiri uzorka sirnica koje će predstavnici mjesta donijeti na degustaciju i po jednog člana gastronomskog žirija, kako bi ocjenjivanje bilo što objektivnije.


 


Detaljni program događanja objavit ćemo naknadno, a za sada pozivamo zainteresirane sudionike da se jave na neki od telefona: 718 000, 098 167 9998 ili 095 821 7643, kako bi najavili svoje sudjelovanje, saznali propozicije i formirali mjesne timove.


 


Najuspješniji tim ponijet će laskavu titulu «Bračka sirnica 2012.», ali i svi ostali čuvari i ljubitelji kulinarske tradicije otoka Brača će se dobro zabaviti, ugodno družiti i pristojno osladiti uz glavna i popratna događanja prve «Smotre sirnica otoka Brača». Natrag
scroll to top