Proslava pobjede Kukuriku koalicije - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Proslava pobjede Kukuriku koalicije


Razloga za veselje imali su i članovi Općinske organizacije SDP-a Selca koji su proslavu pobjede na parlamentarnim izborima dočekali i proslavili zajedno!


 

Protekle noći razloga za veselje imali su svi članovi kukuriku koalicije kao  i svi građani koji su upravo njima dali svoj glas na parlamentarnim izborima 04.12. 2011. Njihova nadmoć na ovim izborima bila je u najmanju ruku uvjerljiva sa osvojenih 80 zastupničkih mandata u Hrvatskome saboru. Kukuriku koalicija je imala podršku jako velikog broja ljudi koji su željeli promjenu za našu zemlju, koji su željeli poštenu i ponosnu Hrvatsku. Znamo da put prema takvoj Hrvatskoj neće biti nimalo lak, ali jučer su građani naše zemlje odvažno i samouvjereno odabrali ljude koji će se zajedno sa svima nama boriti za takav cilj.


Razloga za veselje protekle noći imali su i članovi općinske organizacije SDP-a. Očito je da su njihova nastojanja i trud nagrađeni, da pokažu stanovnicima naše općine kako je SDP zajedno sa svojim koalicijskim partnerima spreman napraviti nešto dobro.


 


Predsjednik općinske organizacije SDP-a Selca Adi Neimarlija


 


Uspjeli su okupiti zadovoljavajući broj ljudi. Jednako kao na nacionalnoj razini upravo je Kukuriku koalicija odnijela uvjerljivu pobjedu i u našoj općini Selca. I svi oni koji su se cijelo ovo vrijeme zalagali za ovakav rezultat uistinu mogu biti  mogu biti ponosni.


 


Ovako je izgledalo sinoćnje slavlje članova SDP-a Selca u Selcima


Za selca.hr Adi Neimarlija,prof. Natrag
scroll to top