Nova internet stranica Općine Selca - Općina Selca
Disable Preloader

Novosti

Poštovani sumještani, pred Vama je nova redizajnirana web stranica Općine Selca.


Prva Općinska stranica datira od 2007. godine i od tada je doživjela dva redizajna. Nova web stranica sadrži iste podatke koji su pregledniji i jednostavniji za pretraživanje. Novost je i optimizacija sadržaja za pregledavanje na pametnim uređajima kao i prilagodba stranice osobama s invaliditetom što nam je i zakonska obveza.


Namjera je da dodatno nadopunjujemo stranicu sa svim onim sadržajima koji će biti od javnog interesa i koji će doprinijeti jačanju transparentnosti Općine Selca. Poseban naglasak, osim prezentacije rada Općinske uprave biti će i popis aktualnih EU projekata kao i najava novih u kojima Općina Selca sudjeluje kao prijavitelj.


Putem službenih web stranica Općine biti će prezentiran i rad proračunskih korisnika (Dječjeg vrtića, Općinske knjižnice, Turističke zajednice i DVD-a), kao i objava njihovih službenih dokumenata, obrazaca i sl.


S obzirom da smo još uvijek u fazi prijenosa postojećih sadržaja i nadopune novima mogući su manji problemi u radu, te Vas molimo za razumijevanje.


S poštovanjem,


Ivan Marijančević


Općinski načelnik
Natrag
scroll to top